Volle Maan Bosbaden

Ik vergeet dat ik het best spannend vind in het donkere bos

“Wat is dit ongelofelijk prachtig en magisch.Anders lag ik nu onder een dekentje op de bank naar een Netflix-serie te staren, dus ik ben zeker buiten mijn comfortzone. Dat dit goed voor me is, voel ik in elke vezel van mijn lichaam.”

Mystieke avonden bij Volle Maan

Wil jij je samen met ons en andere vrouwen onderdompelen in de natuur, onder de kracht van de Volle Maan?
Iedere Volle Maan in het jaar heeft een eigen specifieke energiepiek die uitstraalt over de hele aarde, wat kan leiden tot een hogere energie in jezelf. De Volle maan is dus bij uitstek een geschikt moment om je te laten inspireren en voeden door de levende natuur direct om je heen.

Stel je eens voor dat jij je samen met een groep gelijkgestemde vrouwen even helemaal kunt ontspannen en je kunt laten mee stromen in het ritme van de natuur. Waarbij je de maan kracht kunt gebruiken om plezier te maken, dankbaar te zijn, om je passie te volgen en je doelen te bereiken! Maar ook om te verstillen, te rusten en te luisteren naar wat je intuïtie en verlangens jou willen vertellen.

Dat kun je ervaren met ons in het Volle Maan Bosbaden. Wil jij je ook meer verbinden met jezelf, de natuur en andere vrouwen? Ben jij ook nieuwsgierig hoe de Volle Manen op jou inwerken en welke boodschappen de natuur voor je heeft?

Kom dan Volle Maan Bosbaden met ons. Laat je verrassen door de vier bijzondere plekken in de omgeving van Hilversum, Amersfoort, Bussum en Hollandse Rading en je onder deskundige begeleiding onderdompelen in de energie van de Volle Manen van 2024!

Wat kun je verwachten?
Het programma duurt ongeveer anderhalf uur rondom het ondergaan van de zon en de komst van de maan. Door middel van bosbaden, verhalen, meditatie, rituelen en oefeningen op bijzondere plekken in de natuur verbinden wij ons met de maanenergie, de natuur en onszelf. We maken een voortdurende koppelingen tussen de buitenwereld en je binnenwereld en laten ons inspireren door het ritme van de natuur. Denk daarbij aan de seizoenen, het Keltische jaarwiel en de specifieke maanperiode. We sluiten de avond af met een heerlijk kopje bos-thee met een versnapering. Jouw bijdrage is 20,-.

Wat brengt het je?
Bijzondere mystieke avonden, met verwondering, diepgang en plezier | Diepe verbinding met de natuur en je binnenwereld | Vaste ijkpunten in het jaar | Reflectie en contact met je onderbewuste | Balans en harmonie | Ontdekken van je eigen Wortels en Wijsheid | Saamhorigheid en verbinding met gelijkgestemden in een fijne groep, open en veilig.

Koop hier je ticket, dan is je plekje gegarandeerd. Of mail, ook als je nog vragen hebt: bosbadgids@gmail.com of WhatsApp: 06-24725912

Voor de data, tijden: zie hier