Bosbaden met kinderen

Bosbaden met kinderen, dat is leuk! Wil jij je kinderen de natuur optimaal leren beleven? Kom dan samen bosbaden. Of vier je kinderfeestje in het bos.

We hebben een speciaal kinderbosbad in het bos nabij Hilversum samengesteld. Hierin gaan we samen de natuur zien, horen, ruiken en voelen. Net zoals we dat doen bij een grote mensen bosbad. Natuurlijk gaan we ook een stukje op blote voeten lopen, dat wordt altijd als heel bijzonder ervaren. Met kinderen zijn we uiteraard niet de hele tijd stil, we gaan juist samen onze belevenis delen. Het kinderbosbad is altijd afgestemd op het seizoen. Zo gaan we in de lente bloemen kijken en ruiken. In de herfst gaan we kleuren kijken en naar de wind luisteren. Als het regent gaat het bosbad ook door, want water, daar kan je heel veel mee doen tijdens een bosbad. En natuurlijk gaan we ook nog op zoek naar sporen en geluiden van dieren. We eindigen met zelfgeplukte bosthee en lekkers.

Het bosbad is geschikt voor basisschoolkinderen vanaf 4 a 5 jaar (2 volwassen en maximaal 6 kinderen). Ook dit bosbad duurt ongeveer 2 uur.

Wil je dat we op een andere locatie dan Hilversum een kinderbosbad voor je verzorgen? Dat kan natuurlijk ook. Je krijgt dan een offerte van ons.

Kijk hier voor meer informatie en tarieven met betrekking tot het bosbaden met kinderen.