Retraite magisch La Palma 22-29 november 2024 en voorjaar 2025

Dreamteam

Myrna en Ingrid, wat een dreamteam. Als twee oermoeders hebben zij ons een warm bad geboden. Niet betuttelend maar vanuit kracht en levensenergie.

Lees ervaringen van deelneemsters aan de retraite hier.

De ultiéme kans om aan de hectiek van het dagelijkse leven te ontsnappen. Geef jezelf als vrouw deze kans om te herstellen, tijd voor jezelf te maken en te groeien tijdens onze exclusieve retraite week op het adembenemende eiland La Palma! 22-29 november 2024 & het voorjaar van 2025 nodigen we je uit om deel te nemen aan een bijzonder reis naar innerlijke rust en transformatie. Deze retraite is speciaal samengesteld voor vrouwen die weten dat de natuur een helende kracht heeft op hun gezondheid en vitaliteit.

Het Canarische eiland La Palma, ook wel bekend als het “Mooie Eiland”, biedt een idyllische omgeving die perfect is voor een retraite. ‘La Isla Bonita’ geeft een unieke combinatie van bossen, zwarte stranden en vulkanische voelbare energie. We richten ons vooral op rust, ontspanning en het toevoegen van meer ontspanning. En vanuit daar, nieuwe mogelijkheden en perspectieven te ervaren om zelf toe te kunnen passen in het dagelijkse leven. Tijdens de retraite ga je o.a. een speciale stiltewandeling ervaren, waarbij je de gelegenheid krijgt om in volledige rust te genieten van de natuurlijke schoonheid van La Palma en de stilte binnenin jezelf te verkennen. Er zijn ook voldoende mogelijkheden om je te verbinden met de groep vrouwen waarmee jij op reis bent.

Ik ben

Ik ben wie ik ben, De waarheid ligt in mij, In stilte groei ik, In vertrouwen wandel ik mijn levenspad.

Ga je mee op retraite?

 • Ontsnap aan de dagelijkse drukte en creëer een heilzame omgeving voor zelfreflectie en persoonlijke groei. Laat je omringen door de rustgevende en helende energie van de natuur.
 • Ontmoeten van gelijkgestemden in een warme bedding van de kracht van vrouwen die samen komen waarin we delen en verbinden.
 • Neem de tijd en ruimte om naar binnen te keren en te luisteren naar je eigen behoeften en verlangens.
 • Vind innerlijke rust en balans in je leven te midden van de hectiek van alle dagen.
 • Geniet van momenten van stilte en verstilling om dieper in contact te komen met jezelf.
 • Laat de stress van het dagelijkse leven achter je en gun jezelf de luxe van tijd en aandacht voor jezelf.
 • Laat je inspireren, leer nieuwe mogelijkheden en ontdek nieuwe perspectieven die je kunt toepassen in je dagelijks leven.
 • Kom los van je gewoontepatronen en doe eens iets geks! Maak plezier.
 • Geef jezelf de ruimte om te groeien en ontspannen fysiek, emotioneel, metaal en spiritueel niveau.
 • Laat je verwennen met heerlijk gezond eten, verzorging en ontspanning.
 • Geef jezelf de toestemming om zelfs helemaal niets te moeten en gewoon te zijn in het moment.
 • Laat jezelf onderdompelen in een veilige en liefdevolle omgeving waarin jij volledig mag zijn wie je bent.
 • Haal adem en Ontspan…

Innerlijke rust
Gedurende deze retraiteweek zullen we je als vrouw begeleiden op deze reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. Door het aanbieden van een combinatie van natuurbelevingen, meditatiesessies, lichamelijke oefeningen, ademhalingsoefeningen gericht op de natuur, mindfulness en levensenergie. Alles wat wij aanbieden zal je ondersteunen om tools en technieken te leren om lichaam en geest te verruimen en innerlijke rust en balans te (her)vinden. Wij begeleiden je op elke stap van dit pad, zodat je optimaal kunt profiteren van deze unieke ervaring. Wij dragen elk op onze eigen wijze bij aan deze bijzonder reis naar innerlijke rust en transformatie. Wij vullen elkaar aan en onze zienswijzen vloeien moeiteloos in elkaar over om jullie optimaal bij te staan in deze retraite.

Gezonde Leefstijl
Gezonde leefstijl is een ander belangrijk aspect van ons aanbod. Wij richten ons onder andere op een balans van beweging, voeding en ontspanning. We gaan genieten van vegan/ vegetarische maaltijden die bijdragen aan het welzijn van je lichaam en geest. Door jezelf op een gezonde wijze te voeden, stimuleren we een reiniging en energieke staat van zijn, wat samensmelt met je algehele staat van zijn en ervaring tijdens deze retraite.

Lees hier alles wat je wilt weten over deze magische retraite onder de Volle Maan van La Palma in het  najaar van 2024 & het voorjaar van 2025

.